Izraelben megtanultak gyógyítani a prosztata gyulladást egyszerre és mindenkorra mindössze 2-3 hét alatt.
(Módszer leírása lejjebb)

Ugyanakkor Magyarországon: korrupt orvosok és gyógyszerészek évente eltitkolják az emberektől valóban hatékony ugyanakkor olcsó készítményeket, felírják helyettük nagyon drága hasonló gyógyszereket és megalázó kezeléseket! (Ha szeretnének megismerni az Izraeli módszert – figyelmesen olvassák el ezt a cikket )

Prosztata gyulladás a legelterjedtebb betegség 40 év kor feletti férfiaknál, de az utóbbi évek során szakértők kezdtek megfigyelni egy borzasztó tendenciát, jelen diagnózis „fiatalodását”. 20 és 30 év kor közötti férfiak egyre gyakrabban orvoshoz fordulnak prosztata gyulladás tüneteivel.

A megbetegedés fejlődésének okai lehetnek a következők

 • - mozgás szegény életmód,
 • - rendszertelen nemi élet,
 • - Nemi úton kapható fertőző betegségek,
 • - Öröklődési hajlamosság,
 • - stressz és húgyúti megbetegedések,

Modern világban a prosztata problémákat nagyon egyszerű szerezni. Van akinél 25 éves korában jelennek meg, van akinél 45 éves korban – és csak az idő kérdése.

Ellenőrizze, rendelkezik e a prosztata gyulladás tüneteivel:

2018 évben az egészségügyi minisztérium közzé tett egy szörnyű felmérést: 40 éves kor feletti férfiak 55% rendelkeznek a prosztata gyulladással kapcsolatos problémákkal. Megállapítani a férfinál prosztata gyulladást nagyon egyszerű még a minimális orvosi ismeretek nélkül is, mivel a tünetek többsége csak erre a betegségre jellemzőek:

 • Éles fájdalom:
  • - has alsó részén, ülepénél;
  • - nemi szervben vagy tájékán ;
 • Húgyúti rendszer zavar:
  • - gyakori vizelés, égési érzés a húgycsőben;
  • - Állandó érzés „megtelt húgyhólyag”;
  • - nehézségek vizelés közben (gyenge sugár);
 • Szexuális zavarok:
  • - Nemi vágy hiánya ;
  • - erekció időtartama és minősége csökkenése;
 • Ejakuláció problémák:
  • - idő előtti magömlés, vagy fordítva – nehéz elérni a magömlést ;
  • - magömlési folyadék kicsi mennyisége
 • Valamint - megemelkedett fáradtság és ingerültség.

A nyilvánvaló kényelmetlenségek ellenére sok férfi éveken át éltek a prosztata gyulladással nem is gyanítva a lehetséges következményről, melyekből egy része – nem egyeztethető össze a mindennapos élettel.


A prosztata gyulladás, melyet nem kezelnek, mindig a prosztata ödémához vezet (»A férfi halála»)

Valamennyire meg lehet őket érteni, hiszen ilyen diagnózissal együtt gyakran eljön a súlyós depresszió. Ezen kívül, prosztata gyulladás megállapítása szükségét jelzi rendszeres urológus látogatásának, aki legvalószínűbb, hogy csak könnyíteni fogja a súlyos tüneteket olyan gyógyszerek segítségével, melyeket „gyógyszerészek javasolnak”. Végül a férfi nem gyógyítja a betegségét! Csak egyszer hagyjon abba a felírt gyógyszerek szedését és a tünetek rögtön megjelennek.

Hogyan kezelik a prosztata gyulladást a mi országunkban (vagyis, hogyan NEM szabad kezelni)

A legszomorúbb ebben a helyzetben, hogy a prosztata gyulladástól nem lehet teljesen megszabadulni, még akkor is, ha nagyon sok maximális erőt fejti ki.

Általános hozzáállás a kezeléshez:

 • Először az ember elmegy az állami klinikára, vagy a magán klinikára: lényegében nincs különbség, mert a végén az embernek akkor is fizetnie kell.
 • Az orvos megvizsgál, felírja számos vizsgálatot. Néhány vizsgálat közül nem fogja tartalmazni gyakorlatban értelmet és ezeket a vizsgálatokat csak a biztos, ami biztos esetre végzik el – hát ha találnak még valamit, amit ki lehet gyógyítani.
 • Mént az eredmények oda kerülnek az orvos elé, ő felállítja a diagnózist „prosztata gyulladás” és felírja a „javasolt gyógyszereket”. Pontosan azok a gyógyszerek, melyek a tünetek könnyítésére vannak megjelölve, de semmiképpen sem a gyógyításra. Azon nyomban, felírják önnek „üres gyógyszereket” olyan gyógyszerész cégektől, melyeknek a képviselőjük már rég együtt működnek a klinika vezetőségével, megosztva együtt a nyereséget ön által megvásárolt placebóból. Nem fogjuk felsorolni a gyógyszerek elnevezéseit, úgyis mindenki tud róluk.
 • És most elérkeztünk a legérdekesebb pillanathoz. Miután az orvos felírta minden „gyógyszert”, a jó doktor kiírja a beutalót a rektális prosztata masszázsra. Ez egy megalázó és rendkívül kellemetlen folyamat: masszázst újjal végzik el, melyet a hátsó nyíláson keresztül dugják be. Átlagosan szükséges 10-tól 14 -ig ilyen szeánszból és mindegyikért fizetni kell.

 • És ez csak érem egyik oldala. Az alap kezeléshez kiegészítőként az orvos köteles felírni önnek készítményeket a potencia és sperma minőségének visszaállítására, valamint valamit, ami eltünteti negatív következményeket, melyeket korábban szedett gyógyszerek okozták.

Foglaljuk össze. A prosztata gyulladás kezelése Magyarországon körülbelül 1500-3000 euróba fog kerülni évente. Ezért ilyen nagy az intervallum az ár között, mert az urológus alakítja a terápia kurzusát első sorban a páciens anyagi lehetőségeihez. És a hatás ilyen kurzus után, függetlenül az árától, majdnem mindig ugyanaz: tünetek elmúlnak, a páciens jobban érzi magát. De a krónikus prosztata gyulladás nem tűnik el sehova és mindenképpen vissza jön a megújult erővel akkor, mikor orvosi utasításoknak lejár az érvényessége. Ezért a férfi évről évre kénytelen költeni több ezer eurót, bekerülve ez által csapdába, melyen fel van épülve egy egész gyógyszeripar.

Hogyan kezelik a prosztata gyulladást Izraelben

Izraelben a prosztata gyulladás kezeléséhez még csak nem is kell konzultálni az orvossal. Az első tünetek megjelenése után elegendő bemenni a gyógyszertárba és megvásárolni az egyik készítményt, melynek a hatékonysága ellenőrizve van év tizedeken át. Ezek a készítmények nem kerülnek be az országunkba csak azért, mert a segéltségükkel ki lehet gyógyítani a prosztata gyulladást egyszerre és mindenkorra! Természetesen, ilyen gyógyszer fenyegetést jelent a mi kapzsi gyógyszerész cégeinkre, hiszen sokkal jobban megéri rendelkezni egy emberrel, melynek évről évre kell eltüntetni a betegsége tüneteit, vásárolva minden alkalommal üres gyógyszereket, mint azzal, aki kigyógyítja a prosztata gyulladását egy olcsó, hatékony készítménynek köszönhetően. A mi országunkkal ellentétben. Izraelben nagyon jól van kifejlesztve magán egészségi biztosítás. Az egészség biztosítók érdekeltek abban, hogy a páciensek az orvost látogassák nem több, mint két szer évente, mivel ők maguk finanszírozzák az orvosok, melyeknek a fizetésük ott nagyon magasak, szolgáltatásait. Ezért is a társaságoknak megéri az, hogy a kezelés ne igényelje nagy pénz és idő kiadását.

Izraelben egészség biztosítási társaságok dominálnak a gyógyszerészeti társaságok felett, náluk pedig ez fordítva van. Ezért is Izraelben mindig lehet kapni igazán hatékony gyógyszert a prosztata gyulladás kezelésére…

Változni fog e a helyzet Magyarországon?

A legnagyobb sajnálatra, jelenleg nem figyelhető meg a pozitív változások ezen a téren, mivel a gyógyszerészeti társaságok sok milliárdos üzlete minden módon megakadályozza hatékony gyógyszerek forgalomba helyezését.

De, a gyógyszertárak már rég nem az egyetlen hely, ahol lehet megvásárolni a gyógyszert. Sokan most is rendelnek a készítményeket a hivatalos szállítók web oldalain keresztül. Vegyünk példának a Erogan készítményt, egyik a leghatékonyabb készítményekből Izraelben és az egyik a nem sok közül, melyek elérhetőek az országunkban. Gyakorlatilag azonnal a piacon megjelenése után nagy népszerűségnek örvend.

Hasonlítsunk össze, miben van különbség a Erogan és a legnépszerűbb gyógyszer a magyar gyógyszertárakban – Prostamol Uno között


Erogan


Prostamol Uno

Ár: Érvényes az ajánlat, mely szerint a Erogan megvásárolható 50%-os kedvezménnyel! Körülbelül 52 euró a 90 kapszuláért. Átlagos árfolyam: 3 csomag =156 euró
Alap hatások: Egyszerre és mindenkorra teljesen megszünteti a prosztata gyulladást, még a krónikust is. Elegendő egy kezelési kurzus. Megszabadítja a betegség tüneteitől – elmaszkírozza a fájdalmat és elsimítja a vizelési problémákat.
Kiegészítő hatások: º Libidó emelkedése
º Idő előtti ejakuláció megelőzése
º Bíró képesség növelése
º Vizelés normalizálódása
º Vérkeringés visszaállítása
Széklet enyhítése, bél mozgás és gyomor működésének javulása
Mellékhatások Nem léteznek, mivel az összes összetevő teljesen természetes º Rendszeres használatnál előidézheti rossz indulatú daganatot a prosztatában
º Csökkenti a potenciát
º Előidézi emésztési problémákat
º Elnyomja az immunrendszert, hozzájárul az allergia fejlődéséhez
º Hasi fájdalmakat okozhatja
Működési elv: Hat az egész prosztatára, 6 természetes összetevőből speciálisan válogatott összetételnek köszönhetően. Gyulladás csökkentő és erősítő hatással rendelkezik. Eltávolítja az egész károkozó flórát a prosztatából és visszaállítja a szerkezetét és a funkcióit. Ideiglenesen eltünteti a fájdalmat, ezzel elmaszkírozza a megbetegedést. A páciens állapota rosszabbodik azonnal a készítmény szedésének befejezése után.
Összetétel: Természetes növényi összetevők és vitaminok Egyetlen természetes összetevő – összedarabolt törpe pálma gyümölcsei (még csak nem is kivonat). Összes többi kémia: titán dioxid, festékek (E124), vas oxid, stb.
Garancia: 365 nap – gyártó garanciája Nincs garancia


Még is, a gyógyszertárakkal való kialakult helyzet ellenére, az országunkban lehetséges megkapni a megfelelő kezelést! És ahhoz, hogy a kezelés jobban elérhető legyen, beindítottunk az állami programot „Férfi egészsége”. Ilyen módon mindenki, akinek szüksége van megkaphatja a lehetőséget a prosztata kezelésére anélkül, hogy a rák daganat stádiumába menne át és függetlenül az anyagi lehetőségektől. A program keretében megkaphatja a Erogan-t 50%-os kedvezménnyel

A Erogan-t meg lehet vásárolni a gyártó hivatalos web oldalán, ha lejjebb megnyomja a gombot.

Vegye figyelembe, hogy a nagy gyógyszerészi társaságok már beindították nagy méretű kampányt a jelen készítmény ellen. Abszolút lehetséges, hogy az egyik pillanatban Magyarország területén nem lesz lehetséges a Erogan vásárlása. Ilyesmi már nem egyszer történt más hasonló gyógyszerekkel. Ezért is javasoljuk, hogy ne húzza az időt a vásárlással. Kedvezmény a készítményre érvényes lesz -ig (bezárólag)

MEGRENDELHETI A Erogan-T 50% KEDVEZMÉNNYEL! TÖLTSE KI A KÉRELMET A KEDVEZMÉNYES PROGRAM RÉSZVÉTELÉÉRT! AZ AJÁNLAT ÉRVÉNYES LESZ -IG! (BEZÁRÓLAG)

AZ AKCIÓ VÉGÉIG MARADT

00
:
14
:
25
ÓRAPERCMÁSODPERC
A Erogan hivatalos web oldala Magyarországon
Hozzászólások


Lajos

Köszönöm, nagyon érdekes volt a cikk! Magyarországon mindenhol csak a korrupció. Még jó, hogy interneten legalább lehet megtudni az információt, melyet tőlünk olyan szorgosan eltitkolja a kormány. Megrendeltem kedvezménnyel, kezelni fogom magam.

Dénes

Tiszta igazság! Erogan – csodálatos készítmény. Még tavaly, mikor nyaralni voltam Montenegróban vettem ezt a készítményt 200 euróért. Idáig már tíz éve szenvedtem a krónikus prosztata gyulladástól. Próbáltam kezelni magam az orvos utasításai szerint, de csak ideiglenesen segített. Ahogy elkezdtem a Erogan-t használni, a prosztata gyulladás teljesen megszűnt. Fiúk, mindenkinek ajánlom! Ez segíteni fog!

Gergő

Megrendeltem, tényleg adtak kedvezményt 50%)) Kellemesen csalódtam, köszönöm!

Szabolcs

Kipróbáltam magamon ezt a gyógyszert. Vettem a megjelölt web oldalról,de akkor még nem volt semmilyen kedvezmény érvényben és az ára kb. 50 euró volt egy csomagért. Valójában, még ez is elég olcsó az ilyen eredményért. A prosztata gyulladás megszűnt 2 hét alatt semmilyen masszázs nélkül.

Péter

Láttam a Tv-ben egy műsort erről a készítményről, azt mondták, hogy nem lehet kapni a gyógyszertárakban. Valami oknyomozó vizsgálat -féle volt. Szeretnék megtudni többet róla

Tamás

Én 28 éves korom óta beteg vagyok a krónikus prosztata gyulladással. Most már 41 éves vagyok és ez idő alatt már néhány szer próbáltam gyógyítani magam, de minden hiába való volt. Múltkor szó szerint vissza hoztak a túl világról. Majdnem rákot kaptam. Szóval, ha prosztata gyulladásban szenvedsz, azt javaslom, szabadulj meg tőle ménél hamarabb. Rendkívülien veszélyes egy betegség

Virág

Én mindenképpen megrendelem a férjemnek! Köszönöm az információt

Zsolt

Csomag megérkezett kedvezménnyel, ahogy megígérték. Köszönet a gyártónak!

Ferenc

Erogan – a legjobb ilyen jellegű készítmény! Egyet értek az elmondottakkal a cikkben és a hozzászólásokkal, mivel pár hónappal ezelőtt kezeltem magam a segítségével. Prosztata gyulladás megszűnt teljesen! Néhány éven át szenvedtem és végre minden rendbe jött лучший в своем роде!

József

+100500. Kiváló termék

Márk

A készítmény web oldalán van még több információ. Ez nagyon klassz! Megérkezett a postára 5 nap alatt, valóban nagyon kényelmes.

Károly

Emberek, a készítmény valóban nagyon jó. Először nem bíztam benne. De gy hónapos használat után a prosztata gyulladástól nyoma sem maradt: elmúlt a fájdalom, vizelési problémák. Szóval, én tényleg mag vagyok elégedve. Javaslom mindenkinek.